SDH a Taneční zábava

23.11.2008 20:19

Když jsme se na podzim rozhodli pořádat taneční zábavu na místním hřišti, nevěděli jsme kolik nás ve skutečnosti čeká práce. Kdo z vás se někdy na takové podobné akci podílel , ví, o čem mluvím. Člověk si řekne: "Na tom přece nic není!" Opak je pravdou. Chystání zábavy zabere hodně času, sil i energie. Sama za sebe musím říct, že jsem byla velmi ráda, že se většina členů postavila ke všemu zodpovědně a měli zájem pomoc. Organizace proběhla dobře. Každý dělal něco.
Když nastal den "D", nervozita v nás stoupala. Přijde vůbec někdo? Veškeré starosti však byly zbytečné. Ačkoli počasí nebylo nikterak teplé, mohli jsme se těšit z návštěvnosti. Mnozí z nás neměli zkušenosti s obsluhou, ale zvládli jsme to na jedničku. Samozřejmě vše nebylo na 100%, ale člověk se stále učí.
Co nás ale mrzelo bylo, že na zábavu přišlo více přespolních než domácích. Snad to způsobila špatná informovanost nebo již zmíněné počasí. Zkrátka jsme čekali více domácí podpory. Jen doufáme že to příště bude jinak.
Komu chci ale určitě poděkovat je místnímu sokolu. Bezplatně nám propůjčili jak hřiště, tak i hospůdku a k dispozici nám byla i sokolovna. Jejich podpory si velice vážíme a věříme, že to bude jen lepší a lepší. Dále chci poděkovat obecnímu úřadu za povolení konání akce.
Jmenovitě děkuji p. Jiřímu Andrýskovi za půjčení plachty na pódium, p. Karlu Zelinkovi za půjčení lešení a podlážek na pódium, p. Stanislavu Novákovi za pomoc se stavbou pódia.
Dále děkuji všem, kteří nám jakkoli pomohli, poradili nebo vyšli vstříc.
Na závěr děkuji všem aktivním hasičům, kteří se snaží o to, aby SDH v Hnojicích nezanikl a věnují mu svůj čas.

Zpět

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva vyhrazena.